Sparta Rotterdam vs. Ajax live kijken

Kijk live
Sparta Rotterdam vs. Ajax live kijken

Op zondag 17 maart staat er een belangrijke wedstrijd op het programma tussen Sparta Rotterdam en Ajax. Voor Ajax staat er veel op het spel, aangezien ze momenteel op de 5e plaats staan in de competitie en dichter bij de top willen komen. Een overwinning zou hun positie versterken en hun kans vergroten om door te stromen naar een hogere positie. Aan de andere kant heeft Sparta Rotterdam de kans om hun positie in de competitie te verbeteren en hoger in de ranglijst te klimmen. De wedstrijd belooft dan ook spannend te worden, met beide teams die strijden om de overwinning.

Sparta Rotterdam vs. Ajax

Sparta Rotterdam zal het op zondag 17 maart opnemen tegen Ajax in het Het Kasteel stadion in Rotterdam. De wedstrijd begint om 16:45 en belooft een spannend duel te worden tussen deze twee teams uit de Eredivisie. Ajax staat momenteel op de 5e plaats in de competitie met 40 punten, terwijl Sparta Rotterdam op de 11e plaats staat met 30 punten.

  • check

    Datum: Zondag 17 maart

  • check

    Aanvangstijd: 16:45

  • check

    Stad: Rotterdam

  • check

    Stadion: Het Kasteel

  • check

    Huidige Stand: Ajax (5e, 40 pt), Sparta Rotterdam (11e, 30 pt)

Kijk Sparta Rotterdam vs Ajax live met CANAL+

Met CANAL+ kun je live Eredivisie-wedstrijden streamen, waaronder de spannende confrontatie tussen Sparta Rotterdam en Ajax. Mis geen seconde van de actie terwijl je geniet van de wedstrijd vanuit je luie stoel. Met CANAL+ heb je flexibele kijkopties, waardoor je de match live of on-demand kunt bekijken op verschillende apparaten, waar je ook bent. Begin vandaag nog met een gratis 7-daagse proefperiode en ontdek alle voordelen van CANAL+.

Kijk live