Live TV bij CANAL+

Met meer dan 75 tv-zenders heb je altijd wat te zien. Geniet van ons eigen aanbod op CANAL+ Action, volg je favoriete club via één van de zenders van ESPN Compleet of tune in op je favoriete programma bij één van de andere zenders. Maandelijks opzegbaar.

Abonneer nu
TV iPad

Meer dan 75 tv-zenders

Je kijkt naar alle grote reguliere zenders van de publieke en commerciële omroepen, maar ook zenders voor filmfanaten met Filmbox, voor sportfans zoals alle vier de zenders van ESPN of natuur- en documentaire zenders waaronder Love Nature en History Channel. Met meer dan 75 tv-zenders is er genoeg te kiezen.

Abonneer nu Live TV kijken

CANAL+ ACTION

Adrenaline. Avontuur. Actie. Ben je op zoek naar de beste Europese series en awardwinnende films? Dan zit je goed! Bij CANAL+ Action vind je 24/7 de beste films en series in diverse genres zoals oorlog, misdaad, sport, actie en drama. Wij hebben het beste van CANAL+ voor jou geprogrammeerd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van alle avonturen op je scherm.

Meer info
Caught
ESPN Compleet

ESPN Compleet

Met ESPN Compleet mis je geen enkele wedstrijd. Kijk 24 uur per dag naar de mooiste voetbalduels uit binnen- en buitenland, smaakmakende Amerikaanse competities zoals de NBA en onthullende sportdocumentaires. Je streamt het eenvoudig op jouw tv of device. Waar en wanneer jij dat wilt.

Meer info

Meer dan 75 tv-zenders

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
NPO1
NPO2
NPO3
RTL4
SBS6
ESPN
RTL5
RTL7
Star Channel
RTL8
Paramount
National Geographic