Live TV bij CANAL+

Met meer dan 75 tv-zenders heb je altijd wat te zien. Maandelijks opzegbaar.

Nu 7 dagen gratis

Daarna € 14,95 / maand

Live TV

Kies jouw abonnement

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
7 dagen gratis
CANAL+ TV, Sport, Films & Series
  14,95 / maand
Abonneer nu

Goedkoop TV kijken met CANAL+

Wil je overal goedkoop tv kijken? Met de CANAL+ kun je in alle EU-landen tv-programma’s, sport, films én series streamen. Van jouw favoriete programma kijken in de trein tot voetbal streamen in de kroeg. Toch liever thuis een serie bingen? Dan gebruik je gewoon de CANAL+ app op je smart-tv. Je kijkt namelijk op ál je apparaten, waar en wanneer je maar wilt. Dat is zonder gedoe met kabels en kastjes genieten van je voordelige pakket! CANAL+ is maandelijks opzegbaar. Zo zit je nergens aan vast.

De voordelen van CANAL+ voor je op een rijtje:

 • check

  Meer dan 75 tv-zenders incl. ESPN Compleet

 • check

  Geweldige Europese films en series van CANAL+

 • check

  Kijk tot 7 dagen terug of pauzeer

 • check

  Download en stream op je tv, telefoon, tablet of laptop

 • check

  Maandelijks opzegbaar

The Brigade
TV iPad

Meer dan 75 tv-zenders

Je kijkt naar alle grote reguliere zenders van de publieke en commerciële omroepen, maar ook zenders voor filmfanaten met Filmbox, voor sportfans zoals alle vier de zenders van ESPN Compleet of natuur- en documentaire zenders waaronder Love Nature en History Channel. Met meer dan 75 tv-zenders is er genoeg te kiezen.

Abonneer nu Live TV kijken

CANAL+ ACTION

Adrenaline. Avontuur. Actie. Ben je op zoek naar de beste Europese series en awardwinnende films? Dan zit je goed! Bij CANAL+ Action vind je 24/7 de beste films en series in diverse genres zoals oorlog, misdaad, sport, actie en drama. Wij hebben het beste van CANAL+ voor jou geprogrammeerd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van alle avonturen op je scherm.

Meer info
Caught
ESPN Compleet

ESPN Compleet

Met ESPN Compleet mis je geen enkele wedstrijd. Kijk 24 uur per dag naar de mooiste voetbalduels uit binnen- en buitenland, smaakmakende Amerikaanse competities zoals de NBA en onthullende sportdocumentaires. Je streamt het eenvoudig op jouw tv of device. Waar en wanneer jij dat wilt.

Meer info

Een uitgebreid zenderaanbod

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
NPO1
NPO2
NPO3
RTL4
SBS6
ESPN
RTL5
RTL7
Star Channel
RTL8
Paramount
National Geographic