CANAL+ Action

CANAL+ Action = Aan!

Adrenaline. Avontuur. Actie. Ben je op zoek naar de beste Europese series en awardwinnende films? Dan zit je goed! Bij CANAL+ Action vind je 24/7 de beste films en series in diverse genres zoals oorlog, misdaad, sport, actie en drama. Met elke dinsdag tot en met zaterdag om 20:30 uur premières van de nieuwste Europese series, en elke zondag om 20:30 uur een awardwinnende film. Wij hebben het beste van CANAL+ voor jou geprogrammeerd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van alle avonturen op je scherm.

TV Gids
CAUGHT

Geen zoekstress en geen onderbrekingen

Iedere maand kiezen wij de films en series die je niet wilt missen. Scheelt jou zoeken in ons eindeloze aanbod. En nog een voordeel: geen reclames tijdens je favoriete serie of film. Zo kun je ongestoord verder kijken en helemaal opgaan in het moordmysterie, de brute overval of de waanzinnige achtervolging. Kijk in onze tv gids of laat je verrassen.

In februari kijk je de satirische serie C*A*U*G*H*T met grote namen als Sean Penn en Susan Sarandon. Beleef je een superspannende thriller van Mexicaanse bodem met Pray for Blood. In deze serie zoekt een journalist een seriemoordenaar die brute, Azteekse rituelen naabootst. Ook kijk je de komische horrorserie Wreck. Waar gruwelijke moorden plaatsvinden op een cruiseschip. Heb je meer zin in een waargebeurd verhaal? Kijk dan naar Exterior Night. Deze serie is gebaseerd op gebeurtenissen rondom de ontvoering en moord op de voormalige Italiaanse premier Aldo Moro In 1978. Qua films zit je ook helemaal goed in februari! Zo zie je Nicolas Cage in zijn beste rol… als Nicolas Cage in de actiefilm The Unbearable Weight of Massive Talent. Last but not least kijk je naar Superposition. In deze Deense satirefilm gaat een stel hippe millennials op zoek naar een authentiek leven in aan afgelegen bos. Dit loopt al snel uit op een deceptie.

Hoe kun je kijken?

CANAL+ Action is exclusief beschikbaar bij CANAL+ en Canal Digitaal. Je vindt de zender in de CANAL+ app en op kanaal 22 voor alle klanten met een Canal Digitaal tv product. 24/7 programmeren we de beste films en series vol met actie en adrenaline!

Reyka
The Brigade

Nog geen abonnee

Meld je dan nu aan op CANAL+. Dat is dé plek voor de echte streaming liefhebber. Je vindt er een eindeloos aanbod aan pareltjes waar jij je helemaal in kan verliezen. Van met Oscars overladen films, tot en met de series die je niet loslaten.

En wil je liever een abonnement inclusief tv? Dat kan met CANAL+ inclusief tv, sport, films en series. Daarin heb je naast het aanbod van CANAL+ ook toegang tot meer dan 75 tv-zenders en alles van de Eredivisie met ESPN Compleet.

CANAL+