CANAL+ Action

CANAL+ Action = Aan!

Adrenaline. Avontuur. Actie. Ben je op zoek naar de beste Europese series en awardwinnende films? Dan zit je goed! Bij CANAL+ Action vind je 24/7 de beste films en series in diverse genres zoals oorlog, misdaad, sport, actie en drama. Met elke dinsdag tot en met zaterdag om 20:30 uur premières van de nieuwste Europese series, en elke zondag om 20:30 uur een awardwinnende film. Wij hebben het beste van CANAL+ voor jou geprogrammeerd. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten van alle avonturen op je scherm.

TV Gids

Poker Face

Geen zoekstress en geen onderbrekingen

Iedere maand kiezen wij de films en series die je niet wilt missen. Scheelt jou zoeken in ons eindeloze aanbod. En nog een voordeel: geen reclames tijdens je favoriete serie of film. Zo kun je ongestoord verder kijken en helemaal opgaan in het moordmysterie, de brute overval of de waanzinnige achtervolging. Kijk in onze tv gids of laat je verrassen.

In juli stijgt naast de temperatuur ook de adrenaline! Kijk bijvoorbeeld naar Bad Hombres. Een keiharde actiefilm waarin 2 immigranten een klus aannemen die levensgevaarlijk blijkt te zijn. In King of Thieves Schitterd Hollywood-vedette Micheal Caine als meesterdief een thriller die je niet wil missen. Wil je op het puntje van je stoel zitten? Kijk dan naar Poker Face met Russel Crowe en Liam Hemsworth. In deze thriller gaat een high-stakes pokerspel helemaal fout. Meer zin in een oorlogsfilm van eigen bodem? In Grenzeloos Verraad zie je hoe een Nazi officier zijn leven riskeert om een Joodse familie te beschermen.

Hoe kun je kijken?

CANAL+ Action is exclusief beschikbaar bij CANAL+ en Canal Digitaal. Je vindt de zender in de CANAL+ app en op kanaal 22 voor alle klanten met een Canal Digitaal tv product. Met 24/7 de beste films en series vol met actie en adrenaline!

Reyka
The Brigade

Nog geen abonnee

Meld je dan nu aan op CANAL+. Dat is dé plek voor de echte streaming liefhebber. Je vindt er een eindeloos aanbod aan pareltjes waar jij je helemaal in kan verliezen. Van met Oscars overladen films, tot en met de series die je niet loslaten.

En wil je liever een abonnement inclusief tv? Dat kan met CANAL+ inclusief tv, sport, films en series. Daarin heb je naast het aanbod van CANAL+ ook toegang tot meer dan 75 tv-zenders en alles van de Eredivisie met ESPN Compleet.

CANAL+