Kijk live jouw favoriete sport met ESPN Compleet

Stream live Eredivisie voetbal, awardwinnende films, geweldige Europese series en live tv met CANAL+.

Nu 7 dagen gratis

Daarna € 14,95 / maand

CANAL+ Sport

Kijk ESPN Compleet: vier sportzenders boordevol actie

Met CANAL+ stream je al voor € 14,95 per maand alles van ESPN Compleet. Hiermee krijg je naast meer dan 75 tv-zenders, films en series ook toegang tot ESPN Compleet. Op ESPN kijk je live naar elke speelronde met alle wedstrijden van de Eredivisie, de mooiste wedstrijden uit internationale topcompetities en alle grootste Amerikaanse sportcompetities zoals de NBA, MLB, NHL en NFL.

Feyenoord
ESPN
Wat kijk je met ESPN Compleet?
 • check

  Alle zenders van ESPN: ESPN, ESPN2, ESPN3 en ESPN4

 • check

  Elke speelronde met alle wedstrijden van de Eredivisie.

 • check

  Live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie

 • check

  Spannende duels in het TOTO KNVB Bekertoernooi

 • check

  De mooiste wedstrijden uit internationale topcompetities

 • check

  Alle grootste Amerikaanse sportcompetities zoals de NBA, MLB, NHL en NFL

 • check

  Het laatste sportnieuws in ESPN Vandaag, Club TV, documentaires en actuele opinie in Voetbalpraat

 • check

  Live voetbal uit de Europa League en Conference League

Komende wedstrijden

{{(new Date(item.date)).toLocaleDateString('nl-NL')}}

{{(new Date(item.date)).toLocaleTimeString('nl-BE', {timeStyle: "short"}) }}

Geen armaturen opgericht

Toon meer wedstrijden
Kijk LIVE sport, films, series en tv in één app

Met CANAL+ hoef je geen enkele wedstrijd van de Eredivisie te missen. Met de app kun je overal binnen de EU live kijken naar wedstrijden van elke speelronde van de Eredivisie en alles wat daarmee te maken heeft. Zonder gedoe met kabels en kastjes.

Krijg je geen genoeg van sport? Bij ons krijg je toegang tot alle kanalen van ESPN met heel veel binnen- en buitenlandse sportwedstrijden. Naast ontzettend veel sport, kijk je met de app naar meer dan 75 tv-zenders en stream je geweldige Europese films en series. Waar en wanneer jij dat wilt. Bovendien is de app beschikbaar op al je devices en maandelijks opzegbaar!

Abonneer nu
ESPN
ESPN
Het hele jaar sport op ESPN Compleet

Het sportseizoen 2024 staat bol van de mooiste sportevenementen. De zomer begint goed met de start van de Conference League in juli. Daarnaast kijk je vanaf augustus alles van de Eredivisie, de Keuken Kampioen Divisie, de Europa League en de Conference League. En vergeet ook de dames niet, want vanaf september spelen zij in de Vrouwen Eredivisie. CANAL+ is dus een musthave voor de voetballiefhebber.

Maar stream nog meer sport. Naast voetbal valt er dit seizoen genoeg te beleven. Vanaf september zie je een nieuwe titanenstrijd in het American Football van de NFL. Stream vanaf oktober het sensationele honkbalseizoen in de Amerikaanse MLB en spektakel met NHL-ijshockey. Of kijk vanaf februari de Zuid-Amerikaanse voetbalcompetitie in de Copa Libertadores. Dit en meer zie je live met ESPN Compleet bij CANAL+.

Nu 7 dagen gratis
Haal je sporthart op met ESPN Compleet

Wil je alle wedstrijden van de Eredivisie live kijken? Of volg je liever internationale wedstrijden van de NFL of NHL? Met CANAL+ stream je alles van ESPN Compleet. Dat zijn vier zenders met heel veel sport uit Nederland en het buitenland. Daarnaast krijg je toegang tot meer dan 75 tv-zenders en awardwinnende films en geweldige series van Europese bodem. En dat voor maar €14,95 per maand. Nu de eerste 7 dagen gratis. Waar wacht je nog op! Abonneer je nu en stream direct live ESPN met CANAL+.

Abonneer nu
ESPN

Kijk live alle wedstrijden van de Eredivisie

stand

#Team positie GS P W G V DV-DT
Toon volgende teams