Originals

Alleen te zien bij CANAL+

Stream CANAL+
CANAL+ Originals

Of Money and Blood

Parijs, 2009. Het ware verhaal van de Europa’s grootste fraudeschandaal. Miljarden euro’s gaan in rook op op de nieuwe CO2-emissiemarkt die is uitgevonden om vervuiling tegen te gaan. Een bende kleine oplichters uit Belleville werkt samen met een handelaar uit de hogere klasse om een epische zwendel uit te voeren.

Misdaad | Drama

Serie | seizoen 1

Stream Of Money and Blood
  • Of Money and Blood
Interns
Interns

Als gevolg van preventieve gezondheidsmaatregelen die in een ziekenhuis zijn genomen, bevinden de leidinggevende artsen zich 24 uur in quarantaine. Drie stagiaires en een patholoog, moeten de afdeling zonder toezicht leiden, niet wetende dat deze quarantaine voor onbepaalde tijd wordt verlengd.

Vernon Subutex
Vernon Subutex

Vernon Subutex, de oude eigenaar van de legendarische platenzaak Revolver, wordt uit zijn appartement gezet. In zijn zoektocht naar een verblijfplaats, neemt Vernon contact op met zijn voormalige vrienden uit de muziekwereld. De dood van één van hen, zorgt dat Vernon de meest gezochte man van Parijs wordt.

Carlos
Carlos

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van 's werelds meest gezochte man, de Venezolaanse terrorist Ilich Ramírez Sánchez. Hij was ook wel bekend als ‘Carlos de Jakhals’. Carlos nam verschillende identiteiten aan en pleegde meerdere aanslagen. Golden Globes-winnaar voor beste mini-serie.

Instinto
Instinto

De aantrekkelijke zakenman Marco Mur wordt achtervolgd door gebeurtenissen uit zijn verleden. Om gelukkig te worden, vindt hij troost bij een privé club. Hier heeft iedereen vrij spel tot hun wildste erotische fantasieën.
Maar alles verandert wanneer Marco de onderwijspsycholoog Carol ontmoet.

Night in Paradise

Taxichauffeur Vincent dwaalt rond in de stad terwijl het kapitalisme om hem heen instort. Hij worstelt om het hoofd boven water te houden omdat zij beroep op het punt staat te verdwijnen. Zijn dochter Joni ziet hem als een vreemde, maar door de apocalyptische gebeurtenissen van een noodlottig Oktoberfest, kruisen hun wegen opnieuw.

Drama

Serie | seizoen 1

Stream Night in Paradise
  • Night in Paradise
Paris Police 1905
Paris Police 1905

Wanneer de zedenpolitie van de Parijse politie - op bevel van politiechef Lépine - de straten schoonveegt van prostituées, wordt op kerstavond in het Bois de Boulogne het lichaam van een man gevonden. Inspecteur Antoine Jouin wordt belast met het onderzoek.

La Porta Rossa
La Porta Rossa

In de mysterieuze wereld van La Porta Rossa komen het bovennatuurlijke en de harde realiteit van politiewerk samen. In deze ongekende hitserie volgen we de ervaren politiecommissaris Leonardo Cagliostro, die na zijn dood terugkeert als geest om zijn eigen moord te onderzoeken.

The Last Panthers
The Last Panthers

Begin deze eeuw wordt Europa opgeschrikt door juwelenroven van de Pink Panthers. De bende staat bekend om hun brutale overvallen en filmische ontsnappingen. Jaren is het stil, maar dan is er opnieuw een overval met hun signature. Met één verschil: een meisje wordt gedood bij de ontsnapping.

Django
Django

Het Wilde Westen in de jaren 1860 en 1870. Sarah en John hebben New Babylon opgericht, een stad vol verschoppelingen, waar iedereen welkom is. Django vindt hier zijn doodgewaande dochter Sarah. Django is vastbesloten zijn dochter niet nog een keer te verliezen.

The Brigade

Voormalig Special Forces-soldaat Saïd is de nieuwe leider van The Brigade, het eliteteam van jonge, strijdlustige politieagenten die georganiseerde misdaad en terrorisme bestrijden in Parijs. Hij neemt de rol over van Patrick, een ouderwetse agent die alles heeft geleerd door met criminelen te werken. Terwijl The Brigade verwikkeld raakt in een bendeoorlog, worstelt Saïd om zijn waarden te behouden. Wordt hij, net als Patrick, gedwongen om zich tot misdaad te wenden?

Politie | Actie

Serie | seizoen 1

Stream The Brigade
  • The Brigade