ESPN-Compleet, meer dan 75 tv-zenders en awardwinnende series en films in één app.

Kijk direct PSV – Twente Eerste 7 dagen gratis, daarna 14,95 / maand
PSV vs. FC Twente live kijken
Kijk elke wedstrijd van de Eredivisie

Mis geen minuut: die bal op de paal, de onnavolgbare passeerbeweging en de winnende treffer in de laatste minuut. Met toegang tot ESPN, ESPN 2, ESPN 3 én ESPN 4 kijk je elk duel van de Eredivisie op je tv of een ander device. Daarnaast krijg je de beschikking over maar liefst meer dan 75 tv-zenders en kan je tot 7 dagen terugkijken. Zo weet je zeker dat je niets hoeft te missen van jouw favoriete club.

7 dagen gratis

PSV
De wedstrijd tussen PSV en FC Twente

Op 17 maart speelden PSV en FC Twente tegen elkaar, de nummer 1 en nummer 3 van dat moment in de Eredivisie.

Eerder dit seizoen ontmoetten ze elkaar al op 25 november, waarbij PSV met 3-0 won, en tijdens de tweede ronde van de KNVB Beker, waar de score 3-1 in het voordeel van PSV was. Op 17 maart vond de wedstrijd plaats in het Philips Stadion. In de eerste helft waren er veel kansen voor beide teams, maar bleef het doelpuntloos. Ook tijdens de tweede helft leek het erop dat de wedstrijd zou eindigen zonder doelpunten, maar in de 96e minuut van de blessuretijd maakte Pepi het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor PSV met 1-0 won. Het leek erop dat de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen, maar PSV slaagde er toch in om op het laatste moment een doelpunt te maken.

Normaal gesproken worden er veel doelpunten gescoord bij beide clubs. Bij PSV is de topscorer De Jong met 26 doelpunten, terwijl Van Wolfswinkel bij FC Twente 14 doelpunten heeft gemaakt dit seizoen.

7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Kijk PSV – FC Twente en de eerste 7 dagen gratis

Niks willen missen van meer wedstrijden tussen PSV en FC Twente of van de andere Eredivisie wedstrijden? Met CANAL+ stream je waar en wanneer je wilt ESPN Compleet. Toegang tot meer dan 75 tv-zenders en stream je een groot aanbod van films en series voor maar € 14,95. Kijk nu de eerste 7 dagen gratis.