PSV vs. FC Twente live kijken

Kijk live
PSV vs. FC Twente live kijken

Vanavond speelt PSV tegen FC Twente in het Philips Stadion in Eindhoven. PSV staat momenteel op de eerste plaats in de competitie met 69 punten, terwijl FC Twente op de derde plaats staat met 53 punten. Deze wedstrijd is cruciaal voor beide clubs omdat het gaat om de strijd om de bovenste posities in de ranglijst. PSV wil hun nummer één positie behouden en heeft de overwinning nodig om hun voorsprong te vergroten. Aan de andere kant is FC Twente vastbesloten om dichter bij PSV te komen en hun kans op het kampioenschap te vergroten.

PSV vs. FC Twente

Op zondag 17 maart staat een spannende Eredivisie-ontmoeting gepland tussen PSV, de huidige koploper, en FC Twente, de derde gerangschikte club, in het Philips Stadion in Eindhoven. De wedstrijd begint om 20:00 en belooft een boeiend schouwspel te worden voor voetbalfans.

 • check

  Datum: Zondag 17 maart

 • check

  Aanvangstijd: 20:00

 • check

  Stad: Eindhoven

 • check

  Stadion: Philips Stadion

 • check

  Huidige Stand: PSV (1e, 69 pt), FC Twente (3e, 53 pt)

PSV, onder leiding van coach Peter Bosz, heeft momenteel 69 punten en staat ver bovenaan in de competitie. Aan de andere kant heeft FC Twente onder coach Joseph Oosting ook een indrukwekkend seizoen gehad, momenteel op de derde plaats met 53 punten. De strijd tussen deze beide teams belooft dus intens en spannend te worden, aangezien zowel PSV als FC Twente streven naar de overwinning en hun positie in de rangschikking willen behouden.

Kijk PSV vs FC Twente live met CANAL+

Met CANAL+ kun je live naar Eredivisie-wedstrijden kijken, waaronder de spannende wedstrijd tussen PSV en FC Twente. Mis geen moment van de actie van jouw favoriete Nederlandse voetbalclubs. Dankzij CANAL+ heb je de mogelijkheid om de wedstrijd live te streamen en op verschillende apparaten te bekijken. Of je nu onderweg bent of thuis, je kunt altijd genieten van de nieuwste wedstrijden. Profiteer nu van de eerste 7 dagen gratis proefabonnement en mis geen enkel doelpunt.

Kijk live