Fortuna Sittard vs. PEC Zwolle live kijken

Kijk live
Excelsior RKC Waalwijk

Op zaterdag 16 maart om 18:45 uur vindt er in het Fortuna Sittard Stadion een belangrijke wedstrijd plaats tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle. Beide clubs zullen strijden voor de overwinning om hun positie in de ranglijst te versterken. PEC Zwolle staat momenteel op de 13e plaats met 28 punten, terwijl Fortuna Sittard op de 10e plaats staat met 31 punten. Voor PEC Zwolle is het cruciaal om punten te pakken om verder weg te blijven van de degradatiezone en hun veilige positie te behouden. Aan de andere kant zal Fortuna Sittard alles geven om hun positie in het linker gedeelte van de ranglijst te behouden en mogelijk zelfs op te klimmen naar een hogere positie. De druk is hoog voor beide clubs, wat de wedstrijd extra spannend maakt voor de fans.

Fortuna Sittard vs. PEC Zwolle

Op zaterdag 16 maart staat de wedstrijd tussen Fortuna Sittard en PEC Zwolle op het programma. Een spannende ontmoeting die om 18:45 uur zal beginnen in het Fortuna Sittard Stadion. Beide teams zullen strijden om de overwinning, met PEC Zwolle momenteel op de 13e plaats met 28 punten en Fortuna Sittard op de 10e plaats met 31 punten.

 • check

  Datum: Zaterdag 16 maart

 • check

  Aanvangstijd: 18:45

 • check

  Stad: Sittard

 • check

  Stadion: Fortuna Sittard Stadion

 • check

  Huidige Stand: PEC Zwolle (13e, 28 pt) - Fortuna Sittard (10e, 31 pt)

Deze match belooft een spannende strijd te worden tussen twee teams die hun positie in de competitie willen verbeteren. Voetbalfans kunnen zich verheugen op een boeiende wedstrijd vol actie en doelpunten. Mis het niet!

Kijk Fortuna Sittard vs. PEC Zwolle live met CANAL+

Met CANAL+ krijg je toegang tot live Eredivisie-wedstrijden, zodat je geen enkele actie van je favoriete Nederlandse voetbalclubs hoeft te missen. Bovendien kun je op verschillende apparaten streamen, waardoor je live of on-demand van je favoriete sporten kunt genieten, waar je ook bent. Profiteer van de hoogwaardige streamingkwaliteit voor een verbeterde kijkervaring met heldere en scherpe video's. Begin vandaag nog met de 7-daagse gratis proefperiode en ontdek het sportaanbod van CANAL+.

Kijk live