FC Volendam vs. AZ live kijken

Kijk live
FC Volendam AZ live kijken

Op zondag 17 maart staat een belangrijke wedstrijd op het programma in de Nederlandse Eredivisie, namelijk FC Volendam tegen AZ. In deze confrontatie staat veel op het spel voor beide clubs. AZ bevindt zich momenteel op de 4e plaats in de competitie met 46 punten, terwijl FC Volendam zich onderaan de ranglijst bevindt op de 18e plaats met slechts 14 punten. Voor AZ is het cruciaal om de drie punten te pakken in deze wedstrijd om hun positie in de top van de ranglijst te behouden en daarmee aanspraak te blijven maken op de Europa League. Aan de andere kant moet FC Volendam alles op alles zetten om te strijden tegen degradatie en proberen om van de laatste plaats af te komen.

FC Volendam vs. AZ

Zondag 17 maart is het zover: FC Volendam neemt het op tegen AZ in het Kras Stadion in Volendam. Deze wedstrijd begint om 12:15 en belooft een spannende strijd te worden tussen beide teams. AZ bezet momenteel de 4e positie in de competitie met 46 punten, terwijl FC Volendam op de 18e plaats staat met 14 punten. Ondanks het grote puntenverschil, zal het ongetwijfeld een boeiende wedstrijd worden voor alle voetbalfans.

 • check

  Datum: Zondag 17 maart

 • check

  Aanvangstijd: 12:15

 • check

  Stad: Volendam

 • check

  Stadion: Kras Stadion

 • check

  Huidige Stand: AZ (4e, 46 pt), FC Volendam (18e, 14 pt)

Kijk FC Volendam vs. AZ live met CANAL+

Met CANAL+ kun je live Eredivisie voetbalwedstrijden streamen, waaronder de wedstrijd tussen FC Volendam en AZ. Geniet van uitgebreide dekking van je favoriete sporten, inclusief live evenementen. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt de match live bekijken op het apparaat van jouw keuze. Met de hoge kwaliteit van de streaming ervaar je de wedstrijd in heldere en scherpe videokwaliteit. Begin je sportkijkervaring met een gratis proefperiode van 7 dagen en ontdek alles wat CANAL+ te bieden heeft.

Kijk live