FC Utrecht vs. N.E.C. live kijken

Kijk live
FC Utrecht vs. NEC live kijken

De wedstrijd tussen FC Utrecht en N.E.C. op zondag 17 maart belooft een spannende strijd te worden. Beide clubs staan momenteel hoog in de ranglijst en hebben veel te winnen in deze confrontatie. FC Utrecht, momenteel op de 8e plaats met 33 punten, streeft ernaar om hun positie te versterken en mogelijk door te schuiven naar de top 6. Aan de andere kant hoopt N.E.C. Nijmegen, op de 6e plaats met 39 punten, hun opwaartse trend voort te zetten en wellicht te klimmen naar de top 4. De spelers van de clubs zullen alles geven in het Stadion Galgenwaard om de overwinning binnen te halen. Zowel het thuispubliek van FC Utrecht als de fans van N.E.C. Nijmegen kunnen zich verheugen op een boeiende wedstrijd die de uitkomst van de competitie voor beide clubs behoorlijk kan beïnvloeden.

FC Utrecht vs N.E.C.

Op zondag 17 maart komt FC Utrecht in actie tegen N.E.C. Nijmegen in het Stadion Galgenwaard in Utrecht. De wedstrijd begint om 14:30 uur. FC Utrecht bezet momenteel de 8e positie in de competitie met 33 punten, terwijl N.E.C. Nijmegen op de 6e plaats staat met 39 punten. Supporters kunnen uitkijken naar een spannende ontmoeting tussen deze twee teams.

 • check

  Datum: Zondag 17 maart

 • check

  Aanvangstijd: 14:30

 • check

  Stad: Utrecht

 • check

  Stadion: Stadion Galgenwaard

 • check

  Huidige Stand: FC Utrecht (8e, 33 pt), N.E.C. Nijmegen (6e, 39 pt)

Kijk FC Utrecht vs N.E.C. live met CANAL+

Met CANAL+ kun je live naar voetbalwedstrijden uit de Eredivisie kijken. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd de mogelijkheid om de wedstrijd direct te volgen. Mis geen moment van de actie en beleef de spanning van de Eredivisie live op je scherm. Met hoogwaardige streamingkwaliteit en flexibele kijkopties, kun je altijd genieten van je favoriete sport. Start nu je gratis 7-daagse proefperiode en ontdek het uitgebreide sportaanbod van CANAL+.

Kijk live