ESPN-Compleet, meer dan 75 tv-zenders en Europese films en series.

7 dagen gratis Daarna € 14,95 / maand
Ajax PSV
Kijk elke wedstrijd van de Eredivisie

Mis geen minuut: die bal op de paal, de onnavolgbare passeerbeweging en de winnende treffer in de laatste minuut. Met toegang tot ESPN, ESPN 2, ESPN 3 én ESPN 4 kijk je elk duel van de Eredivisie op je tv of een ander device. Daarnaast krijg je de beschikking over maar liefst 60+ zenders en kan je tot 7 dagen terugkijken. Zo weet je zeker dat je niets hoeft te missen van jouw favoriete club.

Ajax
De Topper van de Eredivisie

Op 3 februari vond de wedstrijd tussen Ajax en PSV plaats, ook wel de Topper genoemd onder de Eredivisie wedstrijden. Deze mag je als voetballiefhebber niet missen. De wedstrijden tussen de twee teams beloven altijd spannend te zijn. De afgelopen 2 jaar ging vooral PSV er met de overwinning vandoor tegen Ajax.

De laatste Topper was een erg spannende wedstrijd in de Johan Cruijff Arena. Het begon met Berghuis die in de 18e minuut de 1-0 maakte voor Ajax. Daarna, in de 33e minuut, herpakte PSV zich en maakte De Jong de gelijkmaker, waardoor het 1-1 werd. De rest van de wedstrijd bleef erg spannend en beide teams kregen een aantal kansen om te scoren, maar toch bleef het gelijkspel. Dit was een verandering ten opzichte van de eerdere wedstrijd van het seizoen, waar PSV er met de overwinning vandoor ging in het Philips Stadion. Toen werd het 5-2 voor PSV.

In dit seizoen heeft Ajax zich al meer herpakt en staan ze op de 5e plaats in de Eredivisie met 48 punten, terwijl PSV een goed seizoen heeft en kans maakt op de landstitel, aangezien PSV al geruime tijd op nummer 1 staat met 81 punten. De topscorer bij PSV dit seizoen is De Jong, met maar liefst 26 doelpunten, terwijl Brobbey bij Ajax de leiding heeft met 17 doelpunten.