Een van ons

Vanaf 12 september exclusief te zien bij CANAL+

Stream CANAL+
Een van ons

Een van ons

Een van ons is de eerste Nederlandse CANAL+ Original serie, gebaseerd op de schokkende moord op Marianne Vaatstra. In de serie wordt de dertien jaar lange zoektocht naar de dader van de moord en verkrachting van de 16-jarige Anneke gevolgd. De moordzaak houdt de families van het hele dorp in de greep en uiteindelijk raakt heel Nederland erbij betrokken. De misdaad blijft jarenlang onopgelost totdat een grootschalig DNA-onderzoek de zaak openbreekt. De serie is binnenkort exclusief te zien bij CANAL+.

Een van ons

Maak kennis met de personages

Anneke Boorsma
Anneke Boorsma

Richelle Plantinga

Het slachtoffer. Anneke is een 16-jarige jonge vrouw die woont in een dorp waar ze zich niet thuis voelt. Anneke is intelligent, sociaal en geliefd bij het hele dorp. Wanneer ze voorstelt om samen met Jeroen weg te gaan en hij uiteindelijk terugkrabbelt, krijgen ze ruzie. Een ruzie die nooit meer bijgelegd wordt...

Evert Schepenaer
Evert Schepenaer

Aus Greidanus jr.

De dader. Evert is een man met twee gezichten. Naar de buitenwereld is het een stille, eigenaardige, maar betrouwbare boer, waarvan iedereen denkt dat hij geen vlieg kwaad zou doen. Maar achter het masker schuilt de moordenaar van Anneke. Hij heeft moeite om met vrouwen om te gaan.

Fenna Schepenaer
Fenna Schepenaer

Eefje Paddenburg

Dochter van Evert. Eefje had ergens altijd een vermoeden dat haar vader de dader kon zijn. Haar relatie met haar vader is dan ook ingewikkeld. Eefje is verlegen en op school een buitenbeentje met haar twee vrienden Nienke en Joris. Ze is hopeloos verliefd op Jeroen en kijkt op naar de “populaire groep”.

Anneke Boorsma
Jeroen Bovenkamp

Gijs Blom

Vriendje van Anneke. Jeroen is de knapste jongen van het dorp. Wanneer Jeroen de plannen van Anneke om weg te gaan, verraadt aan Annekes vader, krijgen ze ruzie. Anneke fietst boos alleen weg. Het was Jeroen zijn verantwoordelijkheid om haar thuis te brengen die avond. Dit gevoel blijft aan hem knagen.

Evert Schepenaer
Rinus Boorsma

Hans Kesting

Vader van Anneke. Rinus is erg bekend in het dorp en wordt ook wel gezien als de vader van het dorp. Rinus heeft het gevoel dat hij zelf de zaak van zijn dochter moet oplossen. Daarbij laat hij anderen zijn acties uitvoeren. Rinus wil wel de controle houden en geeft niet snel op.

Fenna Schepenaer
Joanna

Imanuelle Grives

Rechercheur.  Joanna is een rechercheur. Joanna komt van buiten het dorp en wordt hierdoor minder vertrouwd door de gemeenschap. Maar ze heeft ervaring en is zelfverzekerd in haar werk. Ze laat zich niet uit het veld slaan.

Stream nu geweldige Europese films en series

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
Devices
1 APP VOOR AL JE DEVICES

De app is beschikaar voor IOS, Android, de meeste smart-tv’s en webbrowsers. Streamen kan op 2 devices tegelijk.

CANAL+ App Store CANAL+ App Store

Probeer CANAL+ nu 7 dagen gratis. Daarna betaal je € 4,99 per maand. De app is maandelijks opzegbaar.

Nu 7 dagen gratis

Veelgestelde vragen