Vitesse vs. Almere City FC live kijken

Kijk live
Vitesse Almere City FC live kijken

De wedstrijd tussen Vitesse en Almere City FC vindt plaats op zaterdag 16 maart om 21:00 in Arnhem bij GelreDome. Op het spel staat de positie in de competitie voor beide clubs. Vitesse, momenteel op de 17e plaats met 16 punten, vecht om bovenaan te klimmen en strijdt tegen de degradatie. Aan de andere kant staat Almere City FC, op de 12e plek met 29 punten, en zij streven naar een hogere klassering om hun positie te versterken. De druk is hoog, en elke bal en elke actie kan het verschil maken. In deze wedstrijd draait alles om het behalen van belangrijke punten die kunnen bepalen hoe het seizoen zal aflopen. Met beide teams die vastberaden zijn om te winnen, zal deze confrontatie zeker spannend worden.

Vitesse vs. Almere City FC

De wedstrijd tussen Vitesse en Almere City FC zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart om 21:00 uur in Arnhem, in het GelreDome stadion. Het huidige standpunt van de teams maakt dit een boeiende confrontatie, waarbij Vitesse momenteel op de 17e plaats staat met 16 punten, terwijl Almere City FC zich op de 12e positie bevindt met 29 punten. Dit duel belooft een spannende strijd te worden tussen de clubs, die elk hun eigen doelen in het klassement nastreven.

 • check

  Datum: Zaterdag 16 maart

 • check

  Aanvangstijd: 21:00

 • check

  Stad: Arnhem

 • check

  Stadion: GelreDome

 • check

  Huidige Stand: Vitesse (17e, 16 pt), Almere City FC (12e, 29 pt)

Kijk Vitesse vs. Almere City FC live met CANAL+

Met CANAL+ kun je live voetbalwedstrijden uit de Eredivisie ononderbroken streamen, waaronder de wedstrijd tussen Vitesse en Almere City FC. De flexibele kijkopties zorgen ervoor dat je de wedstrijd live kunt volgen, waar je ook bent. Met hoogwaardige streaming en een heldere videokwaliteit biedt CANAL+ een optimale kijkervaring. En als klap op de vuurpijl kun je als nieuwe abonnee profiteren van een gratis proefperiode van 7 dagen om alle sportcontent te ontdekken.

Kijk live