Nederland - Turkije EK 2024 live kijken bij CANAL+

Stream Nederland - Turkije live en kijk naar 75+ tv zenders, incl ESPN Compleet en awardwinnende films & series

Nu 7 dagen gratis

Daarna € 14,95 / maand

Nederland - Turkije EK 2024 live kijken bij CANAL+
Oranje in de kwartfinale

Op zaterdag 6 juli om 21:00 uur staan Nederland en Turkije tegenover elkaar in de kwartfinale van het Europees Kampioenschap 2024. Het strijdtoneel? Het imposante Olympiastadion in Berlijn. Na een overtuigende 0-3 overwinning op Roemenië heeft Oranje zich geplaatst voor deze belangrijke fase van het toernooi. Maar wat kunnen we verwachten van deze clash tussen twee voetbalnaties? Laten we eens een blik werpen op de opstellingen en de weg die beide teams hebben afgelegd.

De winnaar van deze wedstrijd zal het opnemen tegen de winnaar van Engeland - Zwitserland in de halve finale, die gepland staat voor woensdag 10 juli in Dortmund. De spanning stijgt!

EK voetbal Duitsland
EK 2024
Maandelijks opzegbaar
CANAL+
  14,95 / maand
Abonneer nu
 • check

  Meer dan 75 tv-zenders incl. ESPN, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4

 • check

  Kijk live of tot 7 dagen terug

 • check

  Kijk op je (smart-)tv, telefoon, tablet of laptop

 • check

  CANAL+: Urenlang kijkplezier met de beste films & series on demand

 • check

  Nu de eerste 7 dagen gratis

Nederland op het EK

De weg naar de kwartfinales is niet zonder slag of stoot gegaan. Van sterke optredens tegen Polen, Frankrijk en Roemenië naar het debakel tegen Oostenrijk:

 1. Nederland - Polen (Groepsfase): Op 16 juni stond Nederland tegenover Polen. Een zenuwslopende wedstrijd die eindigde in een 2-1 overwinning voor Oranje. De doelpunten van Gakpo en Weghorst zorgden voor een vreugdevolle start van het toernooi.
 2. Nederland - Frankrijk (Groepsfase): Vervolgens stond de kraker tegen Frankrijk op het schema op 21 juni. Een intense strijd eindigde in een spannende 0-0. Onze verdediging hield stand tegen de Franse aanvalsmachine. Voor Nederland werd de goal van Xavi Simons afgekeurd. Hier ontstond veel discussie over.
 3. Nederland - Oostenrijk (Groepsfase): Op 25 juni stonden we tegenover Oostenrijk. Helaas verloren we deze wedstrijd met 2-3. De goals van Gakpo en Depay waren niet genoeg om de Oostenrijkers te verslaan.
 4. Nederland - Roemenië (Achtste finale): In de knock-outfase ontmoetten we Roemenië op 30 juni. Gelukkig herstelden we ons met een overtuigende 3-0 en zagen we een bevlogen Nederlands elftal dat laat zien wat het waard is. Kunnen ze dit vasthouden tegen Turkije?
Kijk het EK van 2024 de eerste 7 dagen gratis

Kijk het EK van 2024 de eerste 7 dagen gratis binnen de hele EU

Wil je geen enkele Nederlandse EK-wedstrijd of andere wedstrijd missen? Met CANAL+ stream je het EK waar en wanneer je wilt binnen de hele EU. Je krijgt toegang tot meer dan 75 tv-zenders en een groot aanbod aan films en series voor maar €14,95 per maand. Kijk nu de eerste 7 dagen gratis!

Nu 7 dagen gratis

Daarna € 14,95 / maand

Meer dan 75 tv-zenders

Krijg toegang tot de programma’s van o.a. deze zenders.

keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
ESPN
NPO1
NPO2
NPO3
RTL4
RTL5
SBS6
RTL7
RTL8
VRT1
National Geographic
Paramount
FilmBox
FightBox
Star Channel
MTV 80s
Devices
1 APP VOOR AL JE DEVICES

De app is beschikaar voor IOS, Android, de meeste smart-tv’s en webbrowsers. Streamen kan op 2 devices tegelijk.

CANAL+ App Store CANAL+ App Store

Heb je nog vragen?