Heracles Almelo vs. Go Ahead Eagles live kijken

Kijk live
Heracles Almelo Go Ahead Eagles

Op vrijdag 15 maart staat de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles op het programma. De aftrap zal om 20:00 plaatsvinden in Almelo in het Erve Asito stadion. Op dit moment is Go Ahead Eagles de zevende in de competitie met 37 punten, terwijl Heracles Almelo op de veertiende plaats staat met 23 punten. Voor beide clubs staat er veel op het spel in deze confrontatie. Go Ahead Eagles zal proberen om hun positie in de top van de ranglijst te behouden en mogelijk zelfs te verbeteren, terwijl Heracles Almelo zich zal inzetten om punten te verzamelen en naar een veiligere positie in de competitie te klimmen. De fans zullen uitkijken naar een spannende wedstrijd waarin beide teams er alles aan zullen doen om de overwinning binnen te slepen.

Heracles Almelo vs. Go Ahead Eagles

De wedstrijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles zal plaatsvinden op vrijdag 15 maart om 20:00 uur in het Erve Asito stadion in Almelo. Op het huidige moment staat Go Ahead Eagles op de 7e plaats met 37 punten, terwijl Heracles Almelo op de 14e plaats staat met 23 punten.

 • check

  Datum: Vrijdag 15 maart

 • check

  Aanvangstijd: 20:00

 • check

  Stad: Almelo

 • check

  Stadion: Erve Asito

 • check

  Huidige Stand: Go Ahead Eagles (7e, 37 pt), Heracles Almelo (14e, 23 pt)

De confrontatie belooft spannend te worden tussen Go Ahead Eagles en Heracles Almelo. Beide teams zullen hun uiterste best doen om de overwinning binnen te halen en punten toe te voegen aan hun totaal. Voetballiefhebbers kunnen zich verheugen op een boeiende wedstrijd en kunnen genieten van het talent en de vaardigheden van beide teams.

Kijk Heracles Almelo vs. Go Ahead Eagles live met CANAL+

Als voetbalfan wil je geen enkel moment van actie missen, en met CANAL+ kun je gemakkelijk live wedstrijden uit de Eredivisie streamen. Met ESPN Compleet hebben abonnees toegang tot live Eredivisie matches, zodat je de spannende strijd tussen Heracles Almelo en Go Ahead Eagles niet hoeft te missen. Of je nu thuis bent of onderweg, met flexibele kijkopties kun je altijd genieten van de nieuwste wedstrijden. Begin vandaag nog jouw gratis 7-daagse proefperiode en ontdek de wereld van sport bij CANAL+.

Kijk live