sc Heerenveen vs. Feyenoord live kijken

Kijk live
sc Heerenveen vs. Feyenoord live kijken

Op zondag 17 maart staat de wedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord op het programma in het Abe Lenstra Stadion. Feyenoord, op de tweede plek met 59 punten, is vastbesloten om de druk op PSV, de huidige koploper, te behouden. Aan de andere kant probeert sc Heerenveen, momenteel op de negende plaats met 31 punten, hun positie in de top tien te versterken en wellicht zelfs een sprong te maken. Beide clubs zetten alles op alles om hun seizoensdoelen te bereiken. Voor Feyenoord is het cruciaal om de drie punten mee naar huis te nemen, terwijl sc Heerenveen hun thuissupporters wil verrassen met een overwinning. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

sc Heerenveen vs. Feyenoord

Bij de aanstaande ontmoeting tussen sc Heerenveen en Feyenoord op zondag 17 maart om 14:30 uur zullen voetbalfans ongetwijfeld op het puntje van hun stoel zitten. Het duel zal plaatsvinden in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Feyenoord staat momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie met 59 punten, terwijl sc Heerenveen op de negende plek staat met 31 punten. De teams zullen de strijd aangaan in een poging hun positie in de competitie te versterken.

 • check

  Datum: Zondag 17 maart

 • check

  Aanvangstijd: 14:30

 • check

  Stad: Heerenveen

 • check

  Stadion: Abe Lenstra Stadion

 • check

  Huidige Stand: Feyenoord (2e, 59 pt), SC Heerenveen (9e, 31 pt)

Kijk sc Heerenveen vs Feyenoord live met CANAL+

Met CANAL+ kun je de Eredivisie-wedstrijden streamen en genieten van het beste voetbal uit Nederland. Je krijgt toegang tot live Eredivisie-matches, zodat je geen enkel moment van je favoriete Nederlandse voetbalclubs hoeft te missen. CANAL+ biedt uitgebreide sportuitzendingen, waaronder live-evenementen, zodat je al je favoriete sporten kunt zien. Met de mogelijkheid om te streamen op verschillende apparaten, kun je jouw favoriete sporten live of on-demand kijken, waar je ook bent. Met de 7-daagse gratis proefperiode kunnen nieuwe abonnees genieten van een kans om de sportinhoud op CANAL+ te verkennen.

Kijk live