Excelsior vs. RKC Waalwijk live kijken

Kijk live Eerste 7 dagen gratis, daarna 14,95 / maand
Excelsior RKC Waalwijk

In Rotterdam zal het Van Donge & De Roo Stadion het toneel zijn van een spannende wedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk. Beide clubs staan momenteel met 21 punten op gelijke hoogte in de competitie. Voor Excelsior is het een kans om weg te komen van de onderste posities en hun plek in de Eredivisie te verzekeren, terwijl RKC Waalwijk vecht voor hun voortbestaan in de Eredivisie. Met het gevaar van degradatie zullen de spelers van Excelsior en RKC Waalwijk tot het uiterste gaan om de overwinning te behalen. Een overwinning kan een ommekeer betekenen voor een van deze clubs, terwijl een verlies degradatie dichterbij brengt. De inzet is hoog en de teams zullen alles geven om de winst te bereiken.

Excelsior vs. RKC Waalwijk

Excelsior en RKC Waalwijk staan tegenover elkaar in een spannende voetbalwedstrijd die zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart om 20:00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion in Rotterdam. De huidige stand van beide teams zorgt voor extra spanning, aangezien Excelsior momenteel op de 15e plaats staat met 21 punten en RKC Waalwijk volgt op de 16e plaats met hetzelfde aantal punten.

 • check

  Datum: Zaterdag 16 maart

 • check

  Aanvangstijd: 20:00

 • check

  Stad: Rotterdam

 • check

  Stadion: Van Donge & De Roo Stadion

 • check

  Huidige Stand: Excelsior (15e, 21 pt), RKC Waalwijk (16e, 21 pt)

Kijk Excelsior vs. RKC Waalwijk live met CANAL+

Ben je op zoek naar live Eredivisie-actie vanaf je luie stoel? Met CANAL+ kun je de spannende wedstrijd tussen Excelsior en RKC Waalwijk live bekijken. Mis geen enkel moment van de actie terwijl deze twee clubs het opnemen tegen elkaar. Met ESPN Compleet krijg je exclusief toegang tot Eredivisie-wedstrijden, waardoor je niets hoeft te missen van jouw favoriete voetbalclubs. Dankzij de mogelijkheid om te streamen op verschillende apparaten, kun je genieten van live sport, waar je ook bent. Neem de controle over je kijkervaring met CANAL+ en geniet van hoogwaardige streaming voor een meeslepende kijkervaring.

Kijk live