Account en facturering

Account aanmaken

Wanneer je je abonneert op CANAL+ maak je een account aan. Je gebruikersnaam is je e-mailadres. Je kiest zelf een wachtwoord. Hiermee kun je inloggen in zowel de app en in je persoonlijke account.
Heb je een abonnement op CANAL+ films en series, klik hier.

Heb je een abonnement op CANAL+ met live tv, sport, films en series, klik dan hier.

Abonneer nu

Inloggen op Mijn CANAL+

Heb je CANAL+ met films en series, ga naar het icoontje rechtsboven op canalplus.nl en klik op LOGIN. Of ga direct naar Mijn CANAL+. Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in. Je gebruikersnaam is het e-mailadres dat je tijdens het abonneren hebt opgegeven.

Heb je gekozen voor CANAL+ inclusief live tv, sport, films en series? Ga dan naar je persoonlijke account en log in met het e-mailadres wat je bij registratie hebt ingevoerd en je zelfgekozen wachtwoord.

Je CANAL+ abonnement opzeggen en opnieuw starten

Wil je je abonnement opzeggen? Weet je zeker dat je al die geweldige films en series kunt missen? Opzeggen van CANAL+ met alleen films en series doe je in Mijn CANAL+
1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
2. Ga naar Abonnement en klik op Opzeggen
3. Beantwoord de vragen en klik op bevestigen

Heb je een CANAL+ met live tv, sport, films en series, log dan hier in.
1. Log in met je e-mailadres en wachtwoord
2. Ga naar Abonnement en klik op Abonnement beëindigen
3. Beantwoord de vragen en klik op bevestigen

Je betaalt geen annuleringskosten. Je kunt je account op elk gewenst moment stopzetten en opnieuw opstarten in Mijn CANAL+.

Wijzigen van accountgegevens

Je kunt in je account eenvoudig je gegevens wijzigen, zoals je gebruikersnaam of wachtwoord. Gebruik hiervoor de rode knoppen “gebruikersnaam wijzigen” of “verander wachtwoord”.
Heb je CANAL+ met alleen films en series, klik hier.

Wanneer je een CANAL+ hebt met live tv, sport, films en series, klik dan hier.

Wijzigen betaalgegevens

Je kunt in je persoonlijke account zien welke betaalmethode je nu gebruikt. Klik op de knop “Wijzig” om de betaalmethode aan te passen. Kies de gewenste betaalmethode en bevestig dit met de knop “Opslaan”.

Heb je een CANAL+ met alleen films en series, klik hier.

Wanneer je een CANAL+ hebt met live tv, sport, films en series, klik dan hier.

Factuur bekijken

Heb je CANAL+ met alleen films en series, klik hier. Daar vind je onder ‘Facturen’ al je facturen. Klik op een factuur om de specificaties ervan te bekijken of download de factuur als pdf.

Wanneer je CANAL+ hebt met live tv, sport, films en series, klik dan hier. Onder de kop ‘Nota’ vind je een overzicht van jouw nota’s. Klik op een nota om de specificaties ervan te bekijken of download de factuur als pdf.

Facturering

We incasseren je abonnementskosten voorafgaand aan je abonnement maand via de door jou gekozen betaalwijze. Je abonnement start op de datum van je registratie of op de datum waarop je gratis proefperiode is geëindigd. We incasseren je abonnementskosten een maand later op dezelfde dag.

Gemiste betaling

Kunnen we de abonnementskosten niet incasseren? Dan ontvang je op de dag dat je abonnement eindigt, een e-mail met daarin een link om te betalen.

• Als je niet betaalt, wordt je abonnement de volgende dag stopgezet. Wil je weer kijken? Dan kan je gemakkelijk je abonnement weer activeren.
  • Als je eerste betaling mislukt, dan proberen we het laten nog een keer. Lukt het dan weer niet, dan ontvang je een e-mail dat de betaling mislukt is met een link om alsnog te betalen.